Viviscal PRO

Професионална Сила…

Viviscal Professional е по-мощна и оптимизирана формула. Продукта е доказан нутрацевтик, резултат от сериозната наука, който отговаря в пълна степен на все по-нарастващата потребителска култура. Водещи медицински експерти и топ стилисти от двете страни на океана залагат на тази уникална хранителна стратегия, за да осигурят най- добрата грижа за косата на своите клиенти или пациенти.

Поръчай Онлайн…

Партньорство

Конкурентно предимство за нашите партньори! Днес потребителите все по-често отхвърлят скъпите и несигурни терапии и медикаменти, които твърдят, че могат да „поправят“ косата отвън. Вместо това, клиентското търсене  е ориентирано към клинично-доказани продукти (свободни от лекарства), които ефективно и безопасно поддържат здравето на косата отвътре.

Viviscal Profesional  е клинично валидирана хранителна стратегия, чрез която експертите могат да осигурят достъп на своите пациенти до върховите научни постижения в категория здраве на косата.

Ние предлагаме на професионалните ни клиенти прекрасни търговски условия и гарантирана автентичност за всеки продукт от оторизиран дистрибутор на марката. Работейки с нас медицинските специалисти, стилистите и всички експерти в областта на косата могат да разчитат на:

 • БЪРЗА МЕЖДУНАРОДНА ДОСТАВКА  ДО ВАШАТА ВРАТА
  Нашите професионални клиенти се възползват от бърза и евтина доставка, дори и за по-малки поръчки в редица държави.

 • УДОБНИ И СИГУРНИ НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ
  За максимално удобство, предлагаме различни методи за плащане съгласно добрите онлайн практики.
 • ОРИГИНАЛНИ ПРОДУКТИ
  Ние сме оторизиран дистрибутор на марката. Работейки с нас можете да сте сигурни в качеството и безопасността на продуктите.

 • ОСИГУРЯВАНЕ НА ДОСТЪП ДО ПОВЕЧЕ КЛИЕНТИ
  Viviscal e световен лидер в категория здраве на косата. Ние можем да представим практиката Ви до директно до заинтересованите клиенти.

Ако сте собствени или представител на професионална практика в областта на косата и имате интерес към Viviscal Pro не се колебайте да се свържете с нас.

Въпроси

Viviscal Professional е допълнително оптимизирана и подсилена формула. Две таблетки съдържат повече AminoMar от две таблетки Viviscal. Освен това Viviscal Professional съдържа повече биотин и витамин С. Уникален за добавките Viviscal Professional е добавения ябълков екстракт на прах (Procyanidin B-2), който влияе благоприятно върху космените фоликули по време на фазата на растеж от цикъла на растеж на косата. Доказано е, че Procyanidin B-2 увеличава плътността и диаметъра на косата. И последно, ние добавихме L-цистин и L-метионин, които са основни аминокиселини при формирането на косата и кожата, предлагащи положителен ефект върху растежа на косата.

Хранителни добавки Viviscal Professional  работят на четири етапа за период от шест месеца. Потребителите могат да забележат разлика само за три или четири месеца.

 • Етап 1 – Космените фоликули се подхранват чрез постоянния приток на хранителни вещества и морския комплекс AminoMar-C ™ във всяка таблетка.
 • Етап 2 – Тънката и изтощена коса се укрепва в резултат на продължително подхранване.
 • Етап 3 – Счупването и изтъняването продължават да намаляват, таблетките насърчават растежа на съществуващата коса.
 • Етап 4 – Косата става по-силна, по-здрава и по-жизнена.

Не! Viviscal ™ PRO има отличен профил на безопасност, установен съгласно „добрите клинични практики“, а именно чрез двойно-слепи, плацебо-контролирани, рандомизирани, мултицентрови клинични проучвания с хора.

Viviscal PRO може да се използва и за повишаване на резултатите от други решения за косопад като лазерна терапия, PRP и трансплантация на коса. Viviscal PRO има нулеви противопоказания при други терапии за коса и включително и операции. Всъщност Viviscal значително подобрява резултатите от решения за косопад като лазерна терапия, PRP и трансплантации на коса.

Ние продаваме  Viviscal ™ PRO  на професионалните ни клиенти. Но в случай, че не намирате продукта в удобно за Вас място, можете да поръчате онлайн. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от професионална консултация преди да приемате  Viviscal ™ PRO.

Контакт

Станете дистрибутор

Ако имате интерес към продажбата на Viviscal Pro и сте собственик или представител на професионална практика свързана с косата, не се колебайте да се свържете с нас, като попълните формата по долу.

Онлайн поръчка

Viviscal PRO винаги е близо до Вас

В случай, че не намирате продукта в удобно за Вас място, можете да поръчате онлайн от нашият сайт.