Viviscal B2B търговия на едро

Нашата Business to Business (B2B) платформата е създадена с цел, оптимизиране и подобряване процесите на комуникация между нас (в качеството на оторизиран представител) и всички наши клиенти и партньори.
Нашият B2B канал осигурява лесен достъп на заинтересуваните компании  до продуктите Viviscal. Това безспорно е най-лесният и изгоден начин да се възползвате от световната популярност на марката и едновременно с това да предложите на вашите клиенти или пациенти най-продаваната, популярна научно валидирана  нутрикозметика за растеж на косата в света
Практически, всеки бизнес клиент  има на разстояние от няколко клика цялата номенклатура от продукти Viviscal. Независимо от мащаба на Вашата дейност, можете да разчитате на изключително атрактивни търговски условия, които ще Ви осигурят много добра добавена стойност, както и лоялни клиенти.
В своят профил, потребителите на Business to Business (B2B) платформата имат възможност да следят и управляват всичките си поръчки и фактури, да правят подробни справки за конкретни периоди, както и проследяване на статуса на поставените цели. Ние се ангажираме да предоставим най-доброто обслужване, което Ви осигурява достъп до продуктите Viviscal до вашата врата, дори и за по-малки поръчки.

Създайте своя B2B профил и ние ще ви осигурим възможно най-добрите търговски условия за дистрибуция на марката Viviscal.

Заглавие на сгъваемия елемент

Toggle content goes here, click edit button to change this text.