ДОКАЗАНО РЕШЕНИЕ

Защо милиони потребители избраха Viviscal?

Viviscal®  е 100% свободна от лекарства, клинично-доказана стратегия, която ефективно удължава анагенната фаза от цикъла на растеж на косата, и в резултат потребителите могат да постигнат по-гъста, по-здрава и по-красива коса в рамките на само 90 дни.

По различни причини (възраст, стрес, хормони и други) организмът започва да отнема важните хранителни вещества от косата. Резултата е отслабване, чупливост и в крайна сметка изтъняване. Ето защо, от първостепенно значение в този случай е да се възстанови и поддържа адекватното подхранване на космените фоликули.

Косата расте от фоликула или корена, под кожата. Тя се „захранва“ от кръвоносни съдове в основата на фоликула, които й осигуряват подхранването, от което се нуждае за растеж. Между започването на растеж и изпадането години по-късно, всеки косъм преминава през четири етапа: анаген, катаген, телоген и екзоген. В приложеното видео, можете да видите стъпка по стъпка  фазите на цикъла на растеж на косата.

Главата ви има около 150 000 космени фоликули. Около 80-90% от космите се намират във фазата на растежа по всяко време. През целия цикъл космите на главата Ви са в различни етапи на растеж и отпадане.

AminoMar C™

Важен научен пробив в борбата с косопада

Единствено хранителните добавки Вивискал съдържат революционния, мулти-патентован, морски екстракт AminoMar-C®. Създадена преди повече от четвърт век, тази съставка и до днес остава, вероятно, едно от най-значимите научни открития в борбата с изтъняването на косата. Екстракта съдържа ключовите протеини, отговорни за пълноценното подхранване на космените фоликули отвътре.

За адекватното подхранване на косата, добрата диета е изключително важна. Хранителните вещества необходими на косата, идват от това, което консумираме. Те навлизат в кръвообращението ни и след това кръвта ни доставя тези хранителни вещества по капилярите до дермалната папила, която подхранва нарастващата коса.

Патентованият морският пептиден комплекс AminoMar C™ наличен единствено в нутрацевтика Viviscal™ подобрява разпространението на дермалните папилни клетки и повишава нивата на алкална фосфатаза, индикатор за анагенната фаза от цикъла на растеж на косата. Както беше обобщено в научен преглед, осем клинични и седем кохортни проучвания демонстрират способността на морските протеини, липидите и гликозаминогликаните да насърчават растежа на крайните и велусните косми, да увеличават диаметъра на косъма и да намалят косопада. В рамките на Viviscal, AminoMar C™ се комбинира и с няколко други научно-валидирани съставки, като екстракт от хвощ, който съдържа естествен силициев диоксид. Освен това, формулата е подсилена с витамин С, желязо, ниацин, цинк и биотин.

Важно е да знаете, че това, което се случва с тялото Ви днес, няма да засегне косата утре. Необходими са няколко месеца, в зависимост от телогенната фаза на цикъла на растеж на косата, за да видите ефектите. Така че осигурете добро подхранване на космените си фоликули, намалете стреса и избягвайте използването на инструменти за топлинен стайлинг, за да намалите увреждането на кичурите коса. Правилната грижа, през целия цикъл на растеж на косата, гарантира по-здрава, по-силна и по-плътно изглеждаща коса.

Добавките Viviscal за растеж на косата подхранват космените фоликули отвътре в четири етапа. Потребителите могат да забележат разлика само за три или четири месеца.

Етап 1

Добавката бързо и ефективно подхранва космените фоликули отвътре

Етап 2

В този етап се укрепва и насърчава растежа на съществуващата коса

Етап 3

Насърчава растежа на косата, която е забавила или спряла своя растеж

Етап 4

Косата става забележимо по-силна, по-здрава и по-жизнена
Толкова е лесно

Само две таблетки дневно

Плъзнете стрелките на изображенията в ляво или дясно с курсора на мишката, за да видите впечатляващата разлика, след прием на Вивискал.