Политика за връщане

Нашата политика за възстановяване и връщане Ви дава право да върнете закупена стока от нас в рамките на 30 дни. Моля имайте предвид че, ако са изминали повече от 30 дни от покупката ви, не можем да ви предложим пълно възстановяване или замяна.

За да се възползвате от правото си на отказ, трябва да ни информирате, като попълните формулира за връщане.

След като получим Вашата заявка за връщане, ние ще организираме вземането на пратката по възможно най-евтиният и удобен за Вас начин. 

Разходи за връщане

Разходите за връщане на закупена от нас стока, са за сметка на клиента.  В случай на объркана поръчка или на рекламация по обективни причини, всички направени разходи са за наша сметка. 

Условия за връщане

За да отговаряте на условията за връщане, закупените от нас стоки  трябва да са не неизползвани и в същото състояние, в което сте ги получили. Освен това трябва да е в оригиналната опаковка, да бъде в търговски вид, без каквито и да било следи от употреба.

За да приемем връщането Ви, ние изискваме касова бележка или доказателство за покупка.

Възстановяване на плащания

След като връщането ви бъде получено и проверено, ние ще ви изпратим имейл, за да ви уведомим, че сме получили върнатия ви артикул. Също така ще ви уведомим за одобрението или отхвърлянето на вашето искане.

Ако бъдете одобрени, вашето възстановяване ще бъде обработено и сумата ще бъде възстановена по вашата банкова карта или по вашата банкова сметка  в рамките на 7 дни.