Препоръчай на Приятел

Искате ли да сте посланик на водещата световна марка Viviscal и да получавате отстъпки от следващите си поръчки? Представете на Ваши приятели нашия сайт днес и всички ще спечелят!

ЕКСКЛУЗИВЕН КОД:  

Моля влезте в профила си.

Трябва да имате акаунт, за да можете да препоръчате на приятел.

Вход или регистрация

Копирайте кода в червено (трябва да сте влезли профила си за да го видите) и го споделете чрез социалните мрежи, електронна поща или по всеки друг удобен за Вас начин.

Какво печелят приятелите Ви? Споделете ексклузивния код с приятелите и семейството си, осигурявайки им щедро 10% отстъпка от първоначалната им покупка. Когато Ваш приятел се регистрира в сайта ни и използва предоставеният от Вас код за първата си поръчка ще получи отстъпка в размер на 10% от стойността и.

Какво печелите  Вие? Когато Вашият приятел сe регистрира в сайта ни и използва кода получен от Вас за първата си пръчка, това автоматично ще генерира кредит във вашият профил в размер на 5 % от стойността на направената от него поръчка.  Полученият кредит, можете да използвате при следващите Ви поръчки в нашият сайт.

Често задавани въпроси за програмата

КАК РАБОТИ ПРОГРАМАТА?

Програмата препоръчай на приятел работи свършено просто. Ето как можете да представите сайта ни на Вашите приятели, и да спечелите купон за отстъпка, който може да използвате за следващата си покупка:

  • Влезте в профила си. – Отидете на персонализираната страница за препоръки.
  • Споделете в Социалните медии – Щракнете върху някоя от иконите на социалните медии, за да споделите своя уникален код с приятелите си.
  • Изпратете имейли – Можете да използвате горната форма за ваше удобство. Нужно е само да въведете един или няколко адреса едновременно и да натиснете бутона изпрати, всичко останало ще се генерира автоматично.
  • Използвайте и други начини– Можете да споделяте вашият уникален код по всеки удобен за Вас начин. Например Viber, Messenger, групи в социалните медии или форуми.

Сега Вашите приятели просто трябва да се регистрират в нашият сайт и да направят първата си поръчка, използвайки предоставения от Вас уникален код при финализирането на поръчката си.

КЪДЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАПРАВЕНИТЕ ОТ МЕН ПРЕПОРЪКИ?

Цялата информация за направените от Вас препоръки, активността на Вашите приятели и съответно спечелените Вас купони за отстъпка, можете да намерите във Вашият профил в раздела Вашите Препоръки

КОГА ЩЕ ПОЛУЧА КРЕДИТА СИ?

Спечелените от Вас кредит, ще бъде наличен 24 часа след като вашият приятел получи и заплати първата си поръчка. Необходимо условие е, да е използвал Вашия уникален код, при финализирането на поръчката са. Моля имайте в предвид, че ако поръчката на Вашият приятел бъде върната или анулирана по някаква причина, Вие няма да получите кредит, или ако вече сте получили, същият ще бъде анулиран.

КОГА ЩЕ ИЗТЕЧЕ ПРЕДОСТАВЕНИЯТ МИ КРЕДИТ?

Кредитите за направени препоръки от ваши приятели, които получавате, изтичат след 12 месеца от дата на тяхното валидиране.

ЩЕ ПОЛУЧАВАМ ЛИ ИМЕЙЛИ ОТНОСНО МОИТЕ ПРЕПОРЪКИ?

Когато Ваш приятел направи поръчка на базата на Ваша препоръка, ще получите имейл, който ще ви информира за това.

КАКВИ СА УСЛОВИЯТА ЗА ДА БЪДЕ УСПЕШНА ЕДНА ПРЕПОРЪКА?

  • Трябва да е първа поръчка на вашите приятели в нашият магазин.
  • Те трябва да използват вашия уникален код, когато правят поръчката си.
  • Тяхната поръчка трябва да е успешно финализирана съгласно нашите условия за ползване.