История за Успех

Повече От Четвърт Век Опит

През 80-те години на миналия век, скандинавски професор, начело на екип от изследователи изучават Инуитите. Учените откриват, че въпреки суровите условия на живот и силно ограничената им диета, без свежи плодове и зеленчуци, хората от тази затворена общност имат прекрасна коса и кожа. Този феномен е резултат от специфичния им начин на хранене, богат на рибни протеини. Професора успява да изолира ключовите протеинови молекули от диетата на Инуитите и точно от тези молекули е създаден революционния комплекс AminoMar®. След това фундаментално научно откритие, Вивискал е тестван и успешно прилаган по целия свят от учени и клиницисти – водещи експерти по косопада.

Днес Viviscal е най-продаваната марка хранителни добавки в света за лечение на обратимо изтъняваща коса и косопад, както за мъже, така и за жени*. Със своите 10 публикувани клинични изследвания** Viviscal получи признание като научно-доказана стратегия за красота и здраве, препоръчвана от най-добрите дерматолози, пластични хирурзи, стилисти, модели и известни личности по целия свят.

Всъщност Viviscal e

Цялостно и Завършено Решение

Viviscal® е цялостна и завършена стратегия в подкрепа на красивата и здрава коса, която всеки от нас желае. Гамата включва хранителни добавки и козметични серии, които  осигуряват уникална двуизмерна система за грижа за косата, свързваща най-доброто от двата свята. Viviscal® предлага научно валидирани продукти, които насърчават здравия растеж на косата, както отвътре, така и отвън.  Марката се дистрибутира в повече от 50 държави на всички континенти. Нашите продукти спечелиха, и ежегодно продължават да печелят, най-значимите за индустрията награди.

Получихме

Заслужено Признание

Viviscal е един от най-разпознаваемите и доверени брандове  в категория „Здраве на косата“. Редакторите по „красота“ на водещите световни модни и лайфстайл издания разглеждат продуктите на марката в повече от 200 публикации.

Като резултат на мащабната си научно-развойна дейност, в едно с огромното доверие от страна, както на специалистите, така и на потребителите, няма значима за индустрията награда, която брандът да не е печелил многократно.

Обиколихме Света

Дистрибуция в над 50 държави на всички континенти

* На база световни данни, събирани от 2006 г., повече от 12 милиона кутии с добавки Viviscal са продадени в световен мащаб.
** Информацията за всички проведени клинични изследвания на Viviscal е налична на страницата наука.