Viviscal

За мъже

Специални формули за него

Viviscal

За жени

Специални формули за нея

вече няма нужда от компромиси …

Сега Viviscal е само на един клик разстояние от Вас

Във Viviscal

Познаваме Косата…

Ние изследваме косопада повече от 25 години и сме истински горди, че успяхме да разработим най-продаваната и популярна  нутрикозметика за растеж на косата в света. Повече от десет клинични проучвания показват безпрецедентната ефективност на хранителните добавки Viviscal®. Наред с това, чрез нашите високо-оценени  козметични програми, създадохме уникална двуизмерна система за грижа за косата, свързваща най-доброто от двата свята. Viviscal® предлага научно валидирани продукти, които ефективно насърчават здравия растеж на косата, както отвътре, така и отвън.

Днес марката се дистрибутира в повече от 50 държави на всички континенти. Нашите продукти спечелиха, и ежегодно продължават да печелят, най-значимите за индустрията награди. Редица водещи експерти в областта на косата, в лицето на известни лекари и топ стилисти, определят програмите ни като най-добрата стратегия за постигане на красива и здрава коса, както за мъже така и за жени.

* На база световни данни, събирани от 2006 г., повече от 12 милиона кутии с добавки Viviscal са продадени в световен мащаб.
** Информацията за всички проведени клинични изследвания на Viviscal е налична на страницата наука.
*** 9 0т 10 потребители заявиха, че косата им изглежда по-гъста и по-пълна, само след 1 седмица използване на козметичните програми Viviscal в потребителско проучване, проведено в САЩ (септември 2015 г.)

Спечелихме доверие

Viviscal e предпочитано решение

Цялостните програми Viviscal  за жени и  за мъже, получиха изключително доверие от най-добрите медицински експерти, топ стилистите, както и от много модели, актьори и модни редактори. Милиони потребители по целия свят залагат на Viviscal за да подържат здрава и красива коса.

Лекарите

виж повече…

Знаменитостите

виж повече…

Стилистите

виж повече…

Потребителите

виж повече…

viviscal e близо до Вас

Онлайн винаги е по-лесно

Днес марката Вивискал е глобален лидер по продажби в категория здраве на косата. Нашият сайт е лесен и удобен начин да се възползвате от тази клинично доказана стратегия за здрава и силна коса. Ние извършваме както национални, така и международни доставки.

Бърза, удобна и безплатна доставка

Минимална стойност на поръчка за да се възползвате от опцията за безплатна доставка виж повече

Сигурни и удобни начини за плащане

В нашият сайт можете да ползвате всички популярни методи за плащане, съгласно добрите онлайн практики

Гарантирано оригинални продукти

Пазарувайки от нас получавате оригинални продукти, директно от оторизиран дистрибутор

Останете на линия

Последни публикации от нашият Блог

Добре дошли в света на красивата и здрава коса.

Създайте своя профил в нашият сайт днес и ще получите  купон за 10% отстъпка на регистрираният от Вас имейл.