viviscal pro™-60 таблетки

Хранителна добавка

145,00 лв.

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Професионалната формула на марката ViviscalPro ™ от години се приема като най-силното „оръжие“ в ръцете на професионалистите в борбата с различните патологии водещи до оплешивяване. Viviscal Professional е клинично доказана  хранителна добавка, 100% свободна от лекарства която  успешно се използва  както самостоятелно, така и като съпътстваща терапия при по-инвазивните процедури като трансплантация на коса или плазмотерапия (PRP).  Viviscal Professional е подкрепена от повече от 25 години непрекъснати изследвания от някои от водещите световни клиницисти-експерти по косопада, което го прави една от най-изследваните добавки за растеж на косата в индустрията днес. Добавките за растеж на коса Viviscal Professional доставят жизненоважни хранителни вещества към космените фоликули, чрез кръвообращението, за да удължат цикъла на растеж на косата и да насърчат съществуващия растеж на косата.

Хранителните добавки Viviscal Professional са научно формулирани с добре проученa комбинация от ключови хранителни вещества, важни за здравия растеж на косата, включително:

AminoMar® – Революционния ексклузивен морски комплекс, който ефективно подхранва изтъняващата коса отвътре и насърчава съществуващия растеж на косата.

Биотин – Жизненоважна съставка за здравия растеж на косата, тя помага на организма да метаболизира въглехидрати, мазнини и аминокиселини, които са градивните елементи на протеина, който е от съществено значение за здравата коса.

Екстракт от ябълка (Процианидин В-2) – Доказано е, че тази основна съставка увеличава плътността  на косата, диаметъра (дебелината) на косъма и насърчава здравия растеж на косата.

Витамин С – Предпазва клетките от свободни радикали, които могат да повредят кожата и косата, и помага за усвояването на повече желязо в кръвта, което е фактор за по-добрия растеж на косата.

Л-Цистин – Есенциална аминокиселина участваща във формирането на косата и кожата, осигурява положителен ефект върху растежа на косата.

Л-Метионин –  Есенциална аминокиселина участваща във формирането на косата и кожата, осигурява положителен ефект върху растежа на косата.

СЪСТАВ НА ПРОДУКТА

Морски протеинов комплекс (AminoMarC ™) (риба /мекотели)

Екстракт от ябълка на прах- (Процианидин В-2) Malus Pumila Mil)

Витамин С (аскорбинова киселина), ацерола плодов прах Malpighia glabra L.

L-цистин,

L-метионин

D-биотин

Други съставки: Микрокристална целулоза, малтодекстрин, силициев диоксид, магнезиев стеарат, оранжево ароматизирано, модифицирано нишесте, глазуращи средства на таблетката (хидроксипропил метилцелулоза, глицерол).

ПРЕПОРЪКИ ЗА ПРИЕМ

Препоръчителен прием: Приемайте две таблетки дневно в продължение на минимум 3-6 месеца (една таблетка сутрин и една вечер, с вода след хранене) или според указанията на Вашия квалифициран медицински специалист

Забележка: Ако страдате от заболяване, бременна сте, кърмите, опитвате се да заченете, на възраст под 18 г. сте, или приемате лекарства, консултирайте се с вашия лекар преди да използвате този продукт.

Внимание: 

  • Не трябва да приемате този продукт, ако страдате от алергия към риба или миди.
  • Продукта не е подходящ за вегани или строги вегетаряци.
  • Не превишавайте препоръчителния дневен прием. 
  • Да се пази от деца.
  • Не използвайте продукта, ако блистерната опаковка е повредена.
Единствено добавките Вивискал съдържат революционния морски протеинов комплекс AminoMar-C

Единствено хранителните добавки Вивискал съдържат революционния мулти-патентован морски протеинов комплекс AminoMar-C®. 

 

Безпрецедентната ефективност и пълна безопасност на продуктите Viviscal e резултат на повече от 25 години научни изследвания и развитие. Със свойте 10 публикувани клинични изследвания,  днес Viviscal e най-доказания подход за поддържане на красива и здрава коса. Научете повече…