viviscal™ За мъже

Хранителна добавка

Viviscal ™ Maximum Strength – Програма за 3 месеца, 180 таблетки в опаковка.
Срок на годност 31.12.2022 последни бройки

Категория:

194,00 лв. 97,00 лв.

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Приблизително 40% от мъжете имат забележим косопад до 35-годишна възраст. Добавките за растеж на косата Viviscal Man са клинично проучени и показват, че ефективно подхранват изтъняващата коса, редуцират косопада и ефективно насърчават съществуващия растеж при мъжете. Viviscal Man е #1* хранителна добавка за растеж на косата за мъже и се подкрепя от 25 години непрекъснати научни прочвания и разработки, включително и 10 публикувани клинични изследвания с хора.

При първите признаци на изтъняване на косата в зоната на слепоочията, започнете да приемате Viviscal Man и можете да видите по-плътна и здрава коса за само 3 месеца. 

Ако в диетата ви липсват специфични основни хранителни вещества, включително витамини, минерали или протеини, това може да повлияе на състоянието и здравината на косата. Плешивостта при мъжете се появява, когато в тялото се произвежда дихидротестостерон (DHT), който инхибира растежа на косата, като предотвратява доставката на хранителни вещества в космения фоликул, и в крайна сметка това може да доведе до значителна или пълна загуба на коса.

Добавките за растеж на коса Viviscal Man съдържат ексклузивния морски комплекс AminoMar®, както и важните хранителни вещества за косата, включително витамин С, цинк, екстракт от хвощ (стъбло) и екстракт от ленено семе. Viviscal Man е научно формулиран да подхранва косата отвътре, както и да насърчава съществуващия растеж на косата. 

Viviscal Man е част от цялостните програми за растеж и грижа за косата Viviscal, който включва продукти за подхранване на косата отвътре (добавки за растеж на коса Viviscal Man) и такива които кондиционират скалпа и създават отлична среда за растеж на здрава коса от вън (Viviscal шампоан и овлажняващ балсам). Viviscal Man е формулиран в съответствие с най-новите научни стратегии:

  • AminoMar® е мощният морски протеинов комплекс, който присъства единствено в хранителните добавки Viviscal. Подкрепен от повече от 25 години изследвания и разработки, този клинично доказан комплекс се извлича от дълбоководни морски протеинови молекули, които подхранват космените фоликули и насърчават съществуващия растеж на косата  отвътре.
  • Витамин С  Мощен антиоксидант, който помага да се абсорбира повече желязо в кръвта, което от своя страна насърчава растежа на косата. Витамин С в добавките Вивискал се набавя от плода ацерола.
  • Цинкът е основен минерал, който подпомага здравословното деление на клетките, включително клетките в космените фоликули. Смята се, че дефицитът на цинк причинява влошаване на протеиновата структура в косата, причинявайки загуба на коса.
  • Екстракт от стъбла на хвощ е билков екстракт, който помага за укрепване на косата и ноктите. Естествения силиций в екстракта от хвощ спомага за насърчаване на растежа на косата и може да помогне за предотвратяване появата на пърхот и цепенето на краищата на косъма.

*Въз основа на данните на IRI MULO за 52 седмици, приключващи на 22 февруари 2015 г.

СЪСТАВ НА ПРОДУКТА

Съдържание в две таблетки:

Морски протеинов комплекс AminoMar (хрющял от акула / стриди)- 906 мг.
Витамин C – 60 мг. / 75%*
Цинк – 15мг. / 150% *
Екстракт от Хвощ – 49 мг.
Екстракт от Ленено семе – 100 мг.

* %NRV ЕС реферетна стойност

Други съставки:

Микрокристална Целулоза, Малтодекстрин, Глазиращи агенти (Хидроксипропил Метил Целулоза, Глицерол), Силициев диоксид, Прах от плода Ацерола (Malpighia glabra L.), Магнезиев Стеарат, Силициев Диоксид, Аромат на портокал, Модифицирано нишесте.

ПРЕПОРЪКИ ЗА ПРИЕМ

Препоръчителен прием: Приемайте две таблетки дневно в продължение на минимум 3-6 месеца (една таблетка сутрин и една вечер, с вода след хранене) или според указанията на Вашия квалифициран медицински специалист

Забележка: Ако страдате от заболяване, бременна сте, кърмите, опитвате се да заченете, на възраст под 18 г. сте, или приемате лекарства, консултирайте се с вашия лекар преди да използвате този продукт.

Внимание: 

  • Не трябва да приемате този продукт, ако страдате от алергия към риба или миди.
  • Продукта не е подходящ за вегани или строги вегетаряци.
  • Не превишавайте препоръчителния дневен прием. 
  • Да се пази от деца.
  • Не използвайте продукта, ако блистерната опаковка е повредена.
Единствено добавките Вивискал съдържат революционния морски протеинов комплекс AminoMar-C

Единствено хранителните добавки Вивискал съдържат революционния мулти-патентован морски протеинов комплекс AminoMar-C®. 

 

Безпрецедентната ефективност и пълна безопасност на продуктите Viviscal e резултат на повече от 25 години научни изследвания и развитие. Със свойте 10 публикувани клинични изследвания,  днес Viviscal e най-доказания подход за поддържане на красива и здрава коса. Научете повече…