viviscal™ За жени

Хранителна добавка

Viviscal ™ Maximum Strength – Програма за 3 месеца, 180 таблетки в опаковка

Категория:

194,00 лв.

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Хранителната добавка за растеж на косата Viviscal, ефективно подхранва изтъняващата коса и насърчават съществуващия растеж на косата отвътре.

Ежедневният стрес, хормоналните промени, неправилното хранене, възрастта, менопаузата, бременността, наследствеността, лекарствата и вредите, причинени от околната среда и прекалено стилизиране, могат да повлияят на здравето на косата и да доведат до чупливост и изтъняване на косата. Ето защо е важно да се гарантира, че косата и скалпът са здрави, кондиционирани и подхранени, за да се поддържа идеалната среда за здрав растеж на косата.

Здравата коса започва отвътре. Ако в диетата ви липсват специфични хранителни вещества, включително витамини, минерали или протеини, това може да повлияе на състоянието и здравината на косата ви. Добавките за растеж на коса Viviscal  съдържат ексклузивния морски комплекс AminoMar®, както и биотин, цинк, витамин С, екстракт от хвощ (естествен силиции) и желязо, за да подхранват косата отвътре. Хранителните добавки Вивискал демонстрират безпрецедентните си ползи в 10 публикувани клинични изследвания. Научно доказано е, че тази революционна формула ефективно подхранва изтъняващата коса, спира косопада и насърчава съществуващия растеж, чрез удължаване на анагенната фаза от цикъла на растеж на косата. Вивискал е формулиран в съответствие с най-новите научни стратегии:

 • AminoMar®: Новаторски , клинично доказан морски комплекс, предлаган изключително в добавки Viviscal. Получава се от ключови морски протеинови молекули, комбинирани със смес от екстракт от хвощ (стъбло) богат източник на естествен  силициев диоксид, той осигурява основни хранителни вещества, необходими за насърчаване на съществуващия растеж на косата отвътре. 
 • Биотин: Известен още като витамин Н, той е водоразтворим  витамин от В-групата (витамин В7), който помага на тялото да метаболизира въглехидрати, мазнини и аминокиселини, които са градивните елементи на протеина и по този начин са от съществено значение за формирането на  структурата на косата. 
 • Витамин С: Мощен антиоксидант, който помага да се абсорбира повече желязо в кръвта, което от своя страна насърчава растежа на косата. Витамин С във добавките Вивискал се набавя от плода ацерола .
 •  Желязо: Основен минерал, който има няколко важни роли в организма, желязото помага за създаването на червени кръвни тела, които пренасят кислород до клетките в тялото, включително и до космените фоликули.  Изтъняването на косата може да бъде един от видимите симптоми на анемия (Дефицит на желязо).

Използвайте добавките за растеж на коса Viviscal  като част от цялостната гама Viviscal, която осигурява уникална двуизмерна система за грижа за косата, свързваща най-доброто от двата свята. Viviscal предлага научно формулирани продукти, които насърчават здравия растеж на косата отвътре (добавките Viviscal ) и осигуряват здрава и  великолепно изглеждаща коса отвън (уплътняващ еликсир, уплътняващ шампоан и уплътняващ балсам).

СЪСТАВ НА ПРОДУКТА

Съдържание в две таблетки:

 • Морски протеинов комплекс AminoMar (хрющял от акула / стриди)- 600 мг.
 • Витамин C  – 77 мг.  /  96%* 
 • Ниацин (като Никотинамид) – 16 мг.  / 100% *
 • Биотин –167 мкг. /  334% *
 • Желязо – 13.6 мг.  /  97% *
 • Цинк – 14.9мг.  / 149% *
 • Екстракт от Хвощ – 49 мг.
 • Екстракт от Просо – 10 мг.

* %NRV  ЕС реферетна стойност  

Други съставки: 

Микрокристална Целулоза, Омрежена Натриева Карбокси –Метил Целулоза, Малтодекстрин, Глазиращи агенти (Хидроксипропил Метил Целулоза, Глицерол), Силициев диоксид, Прах от плода Ацерола (Malpighia glabra L.), Магнезиев

Внимание: Този продукт съдържа желязо, да се съхранява на място недостъпно за деца.Случайно предозиране на желязо-съдържащи продукти е причина за фатални отравяния при деца на възраст под шест години. В случай на случайно предозиране, незабавно се обърнете към лекар.

 

ПРЕПОРЪКИ ЗА ПРИЕМ

Препоръчителен прием: Приемайте две таблетки дневно в продължение на минимум 3-6 месеца (една таблетка сутрин и една вечер, с вода след хранене) или според указанията на Вашия квалифициран медицински специалист

Забележка: Ако страдате от заболяване, бременна сте, кърмите, опитвате се да заченете, на възраст под 18 г. сте, или приемате лекарства, консултирайте се с вашия лекар преди да използвате този продукт.

Съдържа: Риба и морски мекотели

Внимание: 

 • Не трябва да приемате този продукт, ако страдате от алергия към риба или миди.
 • Продукта не е подходящ за вегани или строги вегетаряци.
 • Не превишавайте препоръчителния дневен прием. 
 • Да се пази от деца.
 • Не използвайте продукта, ако блистерната опаковка е повредена.

Продукта е носител на наградата „Борба със стареенето“ на Harper’s Bazaar 

Единствено добавките Вивискал съдържат революционния морски протеинов комплекс AminoMar-C

Единствено хранителните добавки Вивискал, съдържат революционния мулти-патентован морски протеинов комплекс AminoMar-C®. 

 

Безпрецедентната ефективност и пълна безопасност на продуктите Viviscal e резултат на повече от 25 години научни изследвания и развитие. Със свойте 10 публикувани клинични изследвания,  днес Viviscal e най-доказания подход за поддържане на красива и здрава коса. Научете повече…