Viviscal® „PRO“

Viviscal Professional е оптимизирана формула, която се предлага изключително в салони и лекарски кабинети. Днес марката може да бъде намерена в най-елитнити изискани салони в света. Известни лекари-водещи  експерти в борбата с косопада успешно използват Viviscal Professional  от години в своите практики.

За продукта

Хранителна добавка

N

100 % Натурален продукт (без лекарства)

N

25 години клинични изследвания и развитие

N

No. 1 по продажби в професионалния канал

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Професионалната формула на марката ViviscalPro ™ от години се приема като най-силното „оръжие“ в ръцете на професионалистите в борбата с различните патологии водещи до оплешивяване. Viviscal Professional е клинично доказана  хранителна добавка, 100% свободна от лекарства която  успешно се използва  както самостоятелно, така и като съпътстваща терапия при по-инвазивните процедури като трансплантация на коса или плазмотерапия (PRP).  Viviscal Professional е подкрепена от повече от 25 години непрекъснати изследвания от някои от водещите световни клиницисти-експерти по косопада, което го прави една от най-изследваните добавки за растеж на косата в индустрията днес. Добавките за растеж на коса Viviscal Professional доставят жизненоважни хранителни вещества към космените фоликули, чрез кръвообращението, за да удължат цикъла на растеж на косата и да насърчат съществуващия растеж на косата.

Хранителните добавки Viviscal Professional са научно формулирани с добре проученa комбинация от ключови хранителни вещества, важни за здравия растеж на косата, включително:

AminoMar® – Революционния ексклузивен морски комплекс, който ефективно подхранва изтъняващата коса отвътре и насърчава съществуващия растеж на косата.

Биотин – Жизненоважна съставка за здравия растеж на косата, тя помага на организма да метаболизира въглехидрати, мазнини и аминокиселини, които са градивните елементи на протеина, който е от съществено значение за здравата коса.

Екстракт от ябълка (Процианидин В-2) – Доказано е, че тази основна съставка увеличава плътността  на косата, диаметъра (дебелината) на косъма и насърчава здравия растеж на косата.

Витамин С – Предпазва клетките от свободни радикали, които могат да повредят кожата и косата, и помага за усвояването на повече желязо в кръвта, което е фактор за по-добрия растеж на косата.

Л-Цистин – Есенциална аминокиселина участваща във формирането на косата и кожата, осигурява положителен ефект върху растежа на косата.

Л-Метионин –  Есенциална аминокиселина участваща във формирането на косата и кожата, осигурява положителен ефект върху растежа на косата.

От Viviscal разбираме косата. Ежедневният стрес, хормоналните промени, медикаментите, неправилното хранене, възрастта, наследствеността, както и щетите, причинени от околната среда, топлинния стайлинг и прекомерно оформяне, могат да повлияят на здравето на косъма, което води до счупване, косопад и изтъняване. Добавката за растеж на косата Viviscal Professional от години е адекватния клинично-доказан отговор (без лекарства) за по-гъста, пълна и здрава коса. Продукта се предлага само от специалисти и може да бъде намерен изключително в салони, спа и медицински кабинети.

СЪСТАВ НА ПРОДУКТА
 • Морски протеинов комплекс (AminoMarC ™) (риба /мекотели)
 • Екстракт от ябълка на прах- (Процианидин В-2) Malus Pumila Mil)
 • Витамин С (аскорбинова киселина), ацерола плодов прах Malpighia glabra L.
 • L-цистин,
 • L-метионин
 • D-биотин

Други съставки: Микрокристална целулоза, малтодекстрин,  силициев диоксид, магнезиев стеарат, оранжево ароматизирано, модифицирано нишесте, глазуращи средства на таблетката (хидроксипропил метилцелулоза, глицерол).

ПРЕПОРЪКИ ЗА ПРИЕМ

Препоръчителен прием: Приемайте две таблетки дневно в продължение на минимум 3-6 месеца (една таблетка сутрин и една вечер, с вода след хранене) или според указанията на Вашия квалифициран медицински специалист

Забележка: Ако страдате от заболяване, бременна сте, кърмите, опитвате се да заченете, на възраст под 18 г. сте, или приемате лекарства, консултирайте се с вашия лекар преди да използвате този продукт.

Внимание: 

 • Не трябва да приемате този продукт, ако страдате от алергия към риба или миди.
 • Продукта не е подходящ за вегани или строги вегетаряци.
 • Не превишавайте препоръчителния дневен прием. 
 • Да се пази от деца.
 • Не използвайте продукта, ако блистерната опаковка е повредена.

Поръчка по рецепта

2 + 10 =

Партньорство

Конкурентно предимство за нашите партньори! Днес потребителите все по-често отхвърлят скъпите и несигурни терапии и медикаменти, които твърдят, че могат да „поправят“ косата отвън. Вместо това, клиентското търсене  е ориентирано към клинично-доказани продукти (свободни от лекарства), които ефективно и безопасно поддържат здравето на косата отвътре.

Viviscal Professional е доказан нутрацевтик, резултат от сериозната наука, който отговаря в пълна степен на все по-нарастващата потребителска култура.  Водещи медицински експерти и топ стилисти от двете страни на океана залагат на тази уникална хранителна стратегия, за да осигурят най- добрата грижа за косата на своите клиенти или пациенти.

Научете повече за историята на Viviscal Pro във видео материалите (субтитри на български език). Вижте защо водещи световни експерти от години препоръчат нашите продукти на своите клиенти или пациенти.

Въпроси

Каква е разликата между Viviscal Professional и Viviscal ?

Viviscal Professional е допълнително оптимизирана и подсилена формула. Две таблетки съдържат повече AminoMar от две таблетки Viviscal. Освен това Viviscal Professional съдържа повече биотин и витамин С. Уникален за добавките Viviscal Professional е добавения ябълков екстракт на прах (Procyanidin B-2), който влияе благоприятно върху космените фоликули по време на фазата на растеж от цикъла на растеж на косата. Доказано е, че Procyanidin B-2 увеличава плътността и диаметъра на косата. И последно, ние добавихме L-цистин и L-метионин, които са основни аминокиселини при формирането на косата и кожата, предлагащи положителен ефект върху растежа на косата.

Колко време ще отнеме за да видите резултатите от хранителните добавки Viviscal Professional?

Хранителни добавки Viviscal Professional  работят на четири етапа за период от шест месеца. Потребителите могат да забележат разлика само за три или четири месеца.

 • Етап 1 – Космените фоликули се подхранват чрез постоянния приток на хранителни вещества и морския комплекс AminoMar-C ™ във всяка таблетка.
 • Етап 2 – Тънката и изтощена коса се укрепва в резултат на продължително подхранване.
 • Етап 3 – Счупването и изтъняването продължават да намаляват, таблетките насърчават растежа на съществуващата коса.
 • Етап 4 – Косата става по-силна, по-здрава и по-жизнена.
Каква е цената на хранителните добавки Viviscal Professional?

Препоръчителната крайна цена на Хранителните добавки Viviscal Professional  е 145 лв.

Добавките Viviscal™ PRO съдържат ли лекарства като Миноксидил или Финастерид?

Не.  Добавките Viviscal са 100% свободни от лекарства.

Добавките Viviscal™ PRO имат ли странични ефекти?

Не! Viviscal ™ PRO има отличен профил на безопасност, установен съгласно „добрите клинични практики“, а именно чрез двойно-слепи, плацебо-контролирани, рандомизирани, мултицентрови клинични проучвания с хора.

Viviscal™ PRO може ли да се използва с други лечения, като лазерна терапия, PRP или трансплантация на коса.

Viviscal PRO може да се използва и за повишаване на резултатите от други решения за косопад като лазерна терапия, PRP и трансплантация на коса. Viviscal PRO има нулеви противопоказания при други терапии за коса и включително и операции. Всъщност Viviscal значително подобрява резултатите от решения за косопад като лазерна терапия, PRP и трансплантации на коса.

От къде мога да купя добавките Viviscal™ PRO?

Viviscal Professional е формула, която се предлага изключително в салони и лекарски кабинети. В случай че не намирате наш дистрибутор в близост до Вас можете да помолите Вашият стилист или медицински специалист да се свърже с нас, за да Ви достави продукта, ако същия прецени че Viviscal Professional би бил подходящ за Вас. 

Мога ли да поръчам Viviscal™ PRO от вашият сайт?

Ние продаваме  Viviscal ™ PRO  на професионалните ни клиенти. Но в случай, че не намирате продукта в удобно за Вас място, можете да поръчате онлайн. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от професионална консултация преди да приемате  Viviscal ™ PRO.

Тип на обекта

10 + 14 =

Забележка: Моля имайте предвид че попълването и изпращането на тази форма, все още не ви прави оторизиран дистрибутор на Viviscal Professional. За да се случи това е необходима допълнителна проверка, съгласно условията на марката. Благодарим Ви за доверието!