VIVISCAL®

За марката …

 

Viviscal® е цялостна и завършена стратегия в подкрепа на красивата и здрава коса, която всеки от нас желае. Гамата включва хранителни добавки и козметични серии, които  осигуряват уникална двуизмерна система за грижа за косата, свързваща най-доброто от двата свята. Viviscal® предлага научно валидирани продукти, които насърчават здравия растеж на косата, както отвътре, така и отвън.

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

   Добавките Вивискал (за мъже и жени) са резултат от 25 години научни изследвания и развитие. Понастоящем марката е абсолютен глобален лидер в сегмента „здраве на косата“. Единствено добавките Вивискал съдържат революционният морски екстракт AminoMar-С. 

Козметични продукти

Козметичната серия Вивискал (за мъже и жени) предлага научно формулирани премиум продукти, без SLS, SLES и парабени, които ефективно насърчават здравословния растеж на косата отвън. Единствено продуктите Вивискал съдържат патентования комплекс Ana Tel ™. 

 Днес Viviscal е най-продаваната марка хранителни добавки в света за лечение на обратимо изтъняваща коса и косопад, както за мъже, така и за жени*. Със своите 10 публикувани клинични изследвания** Viviscal  получи признание като научно-доказана стратегия за красота и здраве, препоръчвана от най-добрите дерматолози, пластични хирурзи, стилисти, модели и известни личности по целия свят.

 Viviscal е един от най-разпознаваемите и доверени брандове  в категория „Здраве на косата“. Редакторите по „красота“ на водещите световни модни и лайфстайл издания разглеждат продуктите на марката в повече от 200 публикации.

 

Като резултат на мащабната си научно-развойна дейност, в едно с огромното доверие от страна, както на специалистите, така и на потребителите, няма значима за индустрията награда, която брандът да не е печелил многократно.

 

* На база световни данни, събирани от 2006 г., повече от 12 милиона кутии с добавки Viviscal са продадени в световен мащаб.
** Информацията за всички проведени клинични изследвания на Viviscal е налична на страницата наука.