Тенденции за 2022 г. за топли цветове на косата


През 2022 г.  ще върнем топлината към косите си. Тази година ще видим топлите цветове на косата да излязат на сцената като доминираща тенденция за боядисване на коса.

В предишните години беше модерно да добавяте студени тонове и студени цветове към косата си. През 2016 г. пепеляво русата коса и ледено сините тонове бяха на мода. Спомняте ли си, когато знаменитостите разтърсваха сребристи и ледено руси цветове? Е, ледът изчезна и топлината и топлината официално се завръщат.

Ето пет топли тенденции в цветовете на косата за 2022 г., които ще видим навсякъде.

Тенденции в топлите цветове на косата за 2022 г

1. Медна коса

медночервена коса

Медно червената коса ще бъде модерен топъл цвят на косата тази година.

Медният цвят на косата е комбинация от червено, оранжево и бронз, което създава огнен нюанс. Той е ярък и привличащ  на слънчева светлина, което го прави страхотен изявен цвят. Този нюанс стана много популярен през изминалата година и сега е време да го изпробвате.

Добавете този нюанс към русата коса, за да подчертаете златния оттенък, или го добавете към косата на брюнетка за ярък цвят.

2. Топла руса коса

топла руса коса

Докато преминаваме през зимата на 2022 г. и започваме отново да мечтаем за топли слънчеви дни на плажа, това е перфектният нюанс, който да изберете.

Добавянето на топлина към русата коса е лесен процес. Можете да изберете да станете ягодово русa и да добавите малко червеникави тонове. Или опитайте да добавите малко мед, за да затоплите сянката, която вече имате.

Това, което е страхотно за топлата руса коса, е, че обикновено изглежда добре на широка гама от тонове на кожата.

3. Скъпа брюнетка

топъл кафяв цвят на косата

Видяхме появата на стила „скъпа брюнетка“ в края на 2021 г. и вярваме, че ще остане тук. Това е отличен топъл кафяв цвят на косата, който да опитат тези с тъмно руса или светло кафява коса.

Тази тенденция в цвета на косата включва размери и дълбочина. При правилна обработка в косата ви трябва да има гама от светли и тъмни нюанси. Добавянето на топли тонове вместо студени тонове ще накара косата ви да изглежда шикозна и едновременно небрежна.

Когато се направи правилно, трябва да останете с топла кестенява коса и топла руса коса, смесени заедно.

​​4. Наситено кестенява коса

Тенденции в цветовете на косата за 2022 г

Ако топлите цветове на косата са част от едно семейство, наситено кестенявото е по-старият роднинина на медния нюанс. Това е топъл цвят, наподобяващ огън с привличаща вниманието яркост на слънчева светлина. Но различно от медното, кестенявото е по-наситен нюанс на червено с нотки на топло кафяво и по-малко оранжево.

Това е страхотен топъл цвят на косата, който допълва тези с по-дълбоки тонове на кожата. Ако имате сини или зелени очи, този нюанс ще бъде отличен избор. Освен това е страхотен зимен цвят, тъй като е наситен и драматичен наред с това блести на зимното слънце.

5. Канела коса

топли цветове на косата

В семейството на топлите цветове на косата, канелената коса е подобна на медната, но няма толкова много оранжеви тонове.

Когато отидете при вашия колорист за този цвят на косата, бъдете конкретни и донесете много снимки. Въпреки че този цвят е красив и занижен, може да е трудно да се постигне точният тон, така че дайте на вашия колорист възможно най-много примери.

Това е лесен за създаване топъл цвят на косата, ако вече имате кафява коса. Можете просто да добавите топли, ярки и червеникави отблясъци.

Без значение коя тенденция за топъл цвят на косата ще опитате тази година, здравата коса е най-добрият начин да гарантирате дълготрайност на новия си цвят на косата. Хранителните добавки Viviscal Hair Growth† подхранват изтънялата коса и могат да помогнат за насърчаване на растежа на косата, като ви придават вид на гъста и здрава коса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Добре дошли в света на красивата и здрава коса.

Създайте своя профил в нашият сайт днес и ще получите  купон за 10% отстъпка на регистрираният от Вас имейл.