Viviscal печели наградата Marie Claire Hair Awards 2021

За поредна година Viviscal печели престижната награда Marie Claire Hair Awards! Вивискал е  победител в категория “Най-добра добавка за коса“.

Световноизвестни стилисти, колористи, експерти по косата, пионери в индустрията и инфлуенсъри работиха заедно с членовете на екипа на Marie Clair , за да тестват и изберат най-добрите продукти достъпни на пазара днес.

Най-големите авторитети в бранша включително: Адам Рийд, Ерол Дъглас, Джош Ууд, Лари Кинг, Нийл Муди, Никола Кларк и много други избират най-добрият от най-добрите продукти в над 50 категории, от най-добрия сешоар и най-добрия сух шампоан, до най-добрата устойчива марка и най-добрата етична инициатива за коса.

Рецензия: “Екипът зад Viviscal е прекарал последните 25 години, инвестирайки в изследвания и разработки, за да направят това най-добрата марка добавки за коса на пазара. И тези усилия дадоха резултат – клиничните проучвания разкриха, че жените виждат значително намаляване на загубата на коса и увеличаване на дебелината на повторното израстване при продължителна употреба.

Вижте цялата класация 

Напиши Коментар