Language
Валута

Петте най-добри прически за мъже с оредяваща коса.

Ако сте един от милионите мъже с оредяваща коса, може би е време да промените старата си прическа и да изберете нова, която   ще направи косата ви да изглежда по-плътна и ще ви накара да се чувствате по-уверени.  Предлагаме Ви най-добрите прически за мъже с изтъняваща коса и техниката, с която да ги стилизирате.

Петте най-добри прически за мъже с изтъняваща коса:

1.Разхвърляна коса с повече дължина

Ако предпочитате малко повече дължина, поддържането на разрошена  и помогне на косата да изглежда по-плътна. Поискайте от фризьора си да ви направи прическа, която е по- къса отстрани и дълга отгоре с много пластове.

Стилизирането направете като започнете с измиване на косата с укрепващ шампоан, след това наведете главата си надолу и изсушете в обратна посока за допълнителен обем. Използвайте малко количество стилизант и разрошете за да се разграничат слоевете. Косата ви ще бъде обемна и текстурирана и ще ви предаде момчешко излъчване.

2.Дълъг бретон със зализан финиш и къса отстрани коса

Много популярен и предпочитан стил и за оредяваща и за гъста коса.Този зализан външен вид е друга опция за мъже с тънка коса, които предпочитат повече дължина. Той работи особено добре при мъже с изтъняване на косата около слепоочията и придава симпатична фънки визия.

Поискайте от стилиста си прическа, която е къса и отстрани и дълга отгоре. Оформете като, изсушете косата в корените за да я повдигнете, а след това срешете на обратно с подходящ стилизиращ продукт.

3.Средно дълга с несиметрично разделяне

Тази прическа е чудесен вариант за мъже с вече отстъпващи се линии на косата, но със запазена гъстота отгоре.

Поискайте от фризьора си подстригване с по-къси слоеве от страни, сливащи се с дълги отгоре. За да оформите, започнете със сушене за допълнителен обем в корените, след което нанесете фиксиращ продукт и разделете с гребен на страничен път. Старайте се да усетите посоката на растежа. Можете да премахнете години от лицето си, ако съумеете да адаптирате тази линия към вашата коса.

  1. Много къса, почти обръсната коса

Класическа прическа за мъже с оредяваща коса, която напоследък стана много популярна и модерна. Вдъхновена от военния стил и перфектна за прикриване на оределите зони по скалпа. Тази прическа е с изключително лесна поддръжка, тъй като всичко, което трябва да направите, е да я измиете. С подходящото оборудване и малко опит можете дори да я направите в къщи.

  1. Малко по-дълъг вариант на обръсната коса

Много симпатична за изтъняваща коса прическа, отново лесна за поддържане, особено подходяща за да подчертае лицето.Изберете я за да разкриете красивите линии на челото и очите си. Може да я разнообразите със заострени бакенбарди.

Съвети за оформяне на оредяващата коса:

Носете косата си по- къса

По-късата коса изглежда по-добре когато има признаци на оредяване .Тя дава възможност за  естествен обем и това я прави да изглежда по-гъста.

Мийте косата си

Ключът към стилизирането на тънката коса е да увеличите максимално обема в корените, а естествените масла на вашия скалп са склонни да омазнят косата. Поддържайте обемната коса, като я миете ежедневно с нежния шампоан Viviscal Man Full Force Fortifying Shampoo. Плюс към това е, че шампоанът Viviscal за мъже съдържа патентован активен комплекс, който прави косата да изглежда по-плътна и гъста.

Вземете добавка

Изтънялата коса често е резултат от недостиг на витамини или минерали. Предотвратете ранните признаци на изтъняване на косата, като набавите липсващите основни хранителни вещества с добавка за коса Viviscal Man.  ,която съдържа комбинация от витамини и минерали, насърчаващи растежа на косата и намаляващи изтъняването и.

Използвайте сешоар

Сешоарите са невероятен помощник за създаване на обем в тънката коса, защото топлината  отваря и изглажда повърхностния слой на косъма и прави косата да изглежда по-плътна. Използвайте сешоар с регулируеми настройки, тъй като изтънялата коса не изисква много топлина, за да изсъхне. Много високата температура ще изсуши косата ви и ще я направи чуплива.

Опитайте фибри за коса Toppik

Най-добрият начин за незабавно прикриване на изтъняващата коса. Просто покрийте областите на изтъняване –очаквайте скоро

Коя прическа си избрахте? Уведомете ни в коментарите!

1 reply on “Петте най-добри прически за мъже с оредяваща коса.”

Напиши Коментар