Language
Валута

Какво разкрива прическата ви за вас?

Прическата разказва много  за това как виждате себе си. На пръв поглед може да изглежда, че тя влияе само върху външния ви вид, но всъщност разкрива и много от темперамента, виждането за света и начина на живот на притежателя си. Прическата е свързана с вътрешното себеусещане и начина на себеизразяване и в тази връзка, логично може да подскаже много за характера ви.

Разхвърляна опашка или небрежен кок

Ако дългата ви коса винаги е събрана в разхвърляна опашка или небрежен кок, вероятно сте много заети. Може би работите по сложен проект, тичате след децата по цял ден или каквото и да е друго, но определено сте твърде заети за да отделяте време за косата си всеки ден. Въпреки това обичате от време на време да придавате на косата си някакъв стил и да се забавлявате от промените. Вие сте работещо момиче, което обича да се забавлява.

Гладко събрана коса

В случай че сте успели да се справите с косата си като я съберете в прическа, от която не стърчи нито едно косъмче, това е категоричен показател, че имате строг характер и желязна дисциплина. Умеете да контролирате всяка ситуация и малко проблеми могат да ви се опрат. Прическата ви разкрива момиче, което може да се справи с всичко.

Естествена, добре подстригана и измита коса за вас е достатъчно

Харесвате естествената текстура на косата си и не губите много време в суетене с нея сутрин. Вероятно вие сте практичен и логичен човек. Отнасяте се сериозно към всичко, което правите, както и към постигането на вашите цели. Вие сте уверени във вашия външен вид и умеете да използвате енергията си целенасочено и продуктивно.

Много поддържана коса и прическа всеки ден

Сутрин ви отнема много време да оформите косата си и всеки ден полагате усилия тя да бъде гладко изправена или на красиви вълни. Вероятно сте ориентирани към детайлите и им отделяте повече внимание. Вие се грижите за малките неща, обичате всичко да е на мястото си и сте много организирани в задачите си.

Къса коса

Дългата коса обикновено се свързва с женствеността, а късата се отдръпва от тези традиционни разбирания и показва смело и независимо отношение. Късите прически обикновено изискват по-малко поддръжка от другите, което показва, че сте по-рационални и практични. Късо подстриганата коса е знак за сила и увереност.

Дълга  коса

Дългата коса свързваме с младостта и свободата. Вярно е, че с годините тя се променя и може да стане по-рядка, по-суха или да посивее, но винаги носи посланието за творческа, млада и свободна душа. Вашата дълга коса разкрива свободния ви дух и страстта да живеете, ако това е вашия избор значи сте неостаряващо момиче.

Не се отказвайте от вашата дълга коса с възрастта, ако сте я обичали и тя е била вашата запазена марка в младежките ви години. Можете да имате красива коса на всяка възраст. Нормално е годините да са я променили, всичко се променя, но не се отказвайте от вашия стил, опитайте добавките за растеж на косата Вивискал за да върнете вашата лъскава, гъста и жива коса и покажете на света, че носите младо и смело сърце.

Viviscal е клинично доказана добавка за растеж на косата. Viviscal действа, като подхранва космените фоликули отвътре, насърчава по-дебел и по-плътен растеж и ограничава падането на косата. Ключът е в колагеновия комплекс AminoMar™, патентована съставка, която не се съдържа в други добавки и е комбинирана с доказани, стимулиращи косата витамини и минерали. Само с две таблетки на ден тя може да ви помогне да се върнете към по-плътната, жива, обемна и здрава на вид коса, която обичате, за да можете да се почувствате отново себе си.

Естествено прошарена или побеляла  коса

Жените, които решават да не боядисват посребрените си коси, демонстрират чувство за стабилност и сигурност във външния си вид. Те се чувстват удобно в своята кожа и знаят, че в крайна сметка това е най-нормалното нещо, което ще се случи на всички. Наличието на побеляла коса казва за вас, че умеете да приемате нещата такива каквито са и имате смелост да сте нестандартни и да крачите в собствения си ритъм.

Ярки цветове в косата

Въпреки че косата с естествен цвят стана модерна и по-често срещана, това със сигурност все още не е правилото. Боядисването на косата в необичаен за нея цвят като розов, син или зелен показва собствен почерк. Тези, които избират да не спазват правилата и се осмеляват да използват всички цветове на дъгата имат бунтарски дух и не се притесняват от вниманието на околните.

Не забравяйте, че няма правила по отношение на вашия стил на обличане, прическа и себеизразяване. Те са вашето послание към света и са свързани само с вашето лично усещане за живота, ако искате да носите косата си по определен начин, ние казваме, давайте!

Вие намерихте ли тук вашата прическа, какво според вас казва тя за  за вас? Можете да ни разкажете или да ни покажете снимки в раздела за коментари по-долу. Пожелаваме ви да правите смели избори и винаги да сте в тон със себе си.

Напиши Коментар