Language
Валута

Viviscal e “най-добър продукт за коса“ на Harper’s Bazaar

Поредна престижна награда! . Добавките Viviscal™️ , бяха отличени с „Най-добър продукт за коса“ от Harper’s Bazaar за втора поредна година в може би най-авторитетната за индустрията класация „Best of the Best Beauty Awards 2020“! .

Нашият продукт влиза в „Кутията за красота“ на Harper’s Bazaar, която олицетворява върховите постижения на индустрията за красота през годината. Вижте подбраната селекция от 18 продукта: https://www.harpersbazaar.com/…/harpers-bazaar-beauty-box/

През 2020 г. Viviscal отново беше на върха при продуктите за коса. За поредна година марката спечели най-престижните награди, тези които се приемат за „Оскарите“ в индустрията за красота.

В десетки статии, редакторите на отделите за красота на водещите световни лайфстайл издания в това число: Marie Claire, Cosmopolitan, Vogue, Glamor, Harper’s Bazar, Women’s Health, Grazia и много други, разгледаха Viviscal в светлината на най-добрите продукти за здрава и силна коса.

Но безспорно най-голямата награда за нас, отново е огромното потребителското доверие към бранда. През 20202 г. Вивискал продължи да бъде предпочитаната клинично-доказана стратегия за здрава коса от потребителите по целия свят.

Напиши Коментар