Language
Валута

Най-добрите шампоани за косопад, според експертите

С помоща на водещи експерти по косопада, списание SHAPE класира най-добрите шампуани за косопад, достъпни на пазара днес.

SHAPE: „Що се отнася до въпросите, свързани с красотата, има малко, с които е толкова трудно да се справите, както и да имат толкова голямо емоционално въздействие – колкото косопада и изтъняването. За съжаление това е супер често срещано; приблизително 50 милиона жени, само в САЩ страдат от значителна загуба на коса, според клиниката в Кливланд „- Един от добрите подходи според, специалистите е уплътняващия шампоан Вивискал.

SHAPE : “ Оралните добавки за коса на тази марка имат статут, наподобяващ култ, а шампоанът им заслужава, не по-малко похвали. Можете да го използвате ежедневно, той работи добре върху всички текстури и типове коса….“

След като нашият шампоан, спечели една от най-престижните награди в категория „Най-добър шампоан за обем“ на Marie Claire, класацията на SHAPE , е още едно високо признание за нашите усиля, да създаваме най- добрите продукти за растеж на косата, достъпни на пазара днес.

Вижте цялата класация на SHAPE

Напиши Коментар