Language
Валута

Програми за възстановяване на косата за жени с алопеция.

Възстановяване на косата за жени с алопеция

Косопадът може да бъде травматичен за всеки. Но за жени с алопеция, загубата на коса може да бъде особено тревожна. Eто защо е от съществено значение да знаете, какво да направите, за да забавите изтъняването на косата.

В исторически план решенията за косопад и изследванията за косопад са насочени предимно към мъжете, така че жените може да не са запознати с програми за андрогенетична алопеция и възстановяване на косата. Всъщност дерматолозите и трихолозите идентифицират 6 вида косопад при алопеция при жените. При жените андрогенетичната алопеция, която е наследствена загуба на коса – понякога наричана оплешивяване от женския модел – причинява изтъняване на косата по цялата корона. За жени с андрогенетична алопеция, ако има космени фоликули, които не са произвели коса от 2-7 години или повече, може да е необходимо лекарство за локално приложение, като миноксидил (за жени) за възстановяване на косата.

Как да предпазим косата от изтъняване

При андрогенетичната алопеция при жените е важно незабавно да се осъзнае проблема и да предприемете действия за забавяне на изтъняването на косата при първите признаци на засилен косопад и повишена загуба на коса. Превенцията е ключът.

Преди косопадът ви да е толкова напреднал, че трябва да прибягвате до лечение с лекарства, можете да предотвратете изтъняването на косата с клинично доказана добавка, формулирана специално за жени. Добавките за растеж на косата променят космените фоликули, като всъщност увеличават диаметъра на кичурите коса и увеличават броя на космите. Клинично-доказани формули за растеж на косата, като Viviscal Extra Strength работят, като увеличават продължителността на цикъла на растеж на косата.

Изберете лечението за възстановяване на косата

Когато търсите лечения за възстановяване на косата, решенията варират от хирургия за трансплантация на коса, до локални лекарства като женски Рогайн или Миноксидил, до лекарствени добавки за растеж на коса, като Viviscal Extra Strength.

Операцията за трансплантация на коса има дългосрочни резултати, но е инвазивна и скъпа. Локалните лечения с Миноксидил възстановяват косата при повечето жени. Въпреки това, след като жените започнат да приемат Миноксидил за алопеция или други видове косопад, те не могат да спрат или ако го направят, загубата им ще се върне. Хранителните добавки за косопад насърчават съществуващия растеж на косата отвътре и внезапното спиране на добавките за растеж на косата няма да доведе веднага до увеличение на косопад. Добавките за растеж на косата работят в съответствие с вашия естествен цикъл на растеж на косата, поради което може да отнеме 3-6 месеца, за да дадат резултати. Ако търсите доказано лечение без лекарства, което работи като снабдява космените фоликули със смес от витамини, минерали и дълбоководни морски протеини, добавките за коса Вивискал са отличен избор.

Напиши Коментар