Лекарите за Viviscal

Водещи световни дерматолози и пластични хирурзи отдавна препоръчват продуктите Viviscal за растежа на косата на жени и мъже. Прочетете, защо най-добрите медицински експерти, включително д-р Крейг Зиринг и д-р Стивън Даян, за да помогнат на своите пациенти, залагат от години на продуктите за растеж на косата Viviscal.

Dr. Steven Dayan

Лицев пластичен хирург

„Всяка година тестваме много продукти и откровено казано повечето не работят… Но уау! Вивискал беше различен! Работи невероятно добре … ”

Д-р Стивън Даян е лицев пластичен хирург, който е сертифициран от Американския съвет за лицева пластична и реконструктивна хирургия и от Американския съвет по отоларингология – хирургия на главата и шията. Той е  лекар-преподавател и активен изследовател на нововъзникващите технологии и техники на козметичната медицина. Освен това е помощник професор в университета DePaul, преподаващ в бакалавърски курс по „Наука за красотата и нейното влияние върху културата и бизнеса“. Д-р Даян е публикувал над 70 статии, глави за книги и монографии. Автор е на четири книги. Книгата му „Филъри, невротоксини и отвъд тях“ има международно разпространение. 

Dr. Craig Ziering

Хирург по трансплантация на коса

„Хранителните добавки Вивискал укрепват и възстановяват жизненоважните хранителни вещества в изтънялата коса. Това е добавка без лекарства, която препоръчвам, както за мъже, така и за жени.“

– Us Weekly

Д-р Крейг Зиринг е хирург по трансплантация на коса и водещ авторитет в операциите по трансплантация на коса. Д-р Зиринг и екипът на Ziering Medical са сред най-добрите в областта на възстановяването на косата. Работейки с кино, спортни и бизнес знаменитости в цялата страна, д-р Зиринг счита себе си привилегирован да бъде част от промяната на живота на хората, лично и професионално. Няма по-добра награда за екипа на Ziering Medical от това да гледат, как хората възвръщат увереността си, докато прокарват пръсти през новата си коса.

Dr. Francesca Fusco

Дерматолог и дерматологичен хирург

„Добавки без рецепта, които съдържат [морски] екстракти и биотин, могат да направят косата ви по-блестяща, по-малко склонна към счупване и по-дълга и гъста. „Виждам добри резултати с Viviscal …“

-Allure

Д-р Фраческа Фуско е сред водещите експерти в областта на дерматологията и дерматологичната хирургия, включително най-съвременните козметични хирургични процедури. Д-р Фуско е автор на глава, озаглавена „Неоперативни техники за подмладяване на лицето“  в „Клиники  по пластична хирургия“ и е в съавторство с няколко медицински публикации. Нейната експертиза е много търсена в медиите.

Dr. Alan Bauman

Хирург по трансплантация на коса

„Д-р Бауман казва, че от години предписва добавки Вивискал на своите пациенти, които искат „по-блестяща, по-пълна коса и по-здрави нокти. „

-NYTimes.com

Д-р Алън Дж. Бауман е американски хирург по трансплантация на коса и експерт по възстановяване на косата. Той е медицински директор и изпълнителен директор на Центъра за лечение на косопад и трансплантация на коса Bauman в Бока Ратон, Флорида. Бауман е сътрудник на Международното дружество по хирургия за възстановяване на косата (FISHRS), сертифициран дипломат на Американския съвет по хирургия за възстановяване на косата (ABHRS), и член на Международния алианс по хирургия за възстановяване на косата (IAHRS).

Dr. Gervaise Gerstner

Водещ дерматолог

„… един редактор по красотата ми каза, че използва Viviscal … Тъй като редакторите по красота виждат всяка седмица стотици продукти, аз веднага се убедих, когато тя каза, че работи, така че аз самата си го купих. Започнах да го приемам два пъти на ден за шест месеца, видях драматични резултати в рамките на три до четири месеца. Косата ми беше по-плътна … и също така беше по-малко чуплива. Ходя при един и същи фризьор от 19-годишна възраст и той беше първият, който коментира колко пълна и здрава изглеждаше косата ми … ”

-Dailyglow.com (now Everyday Health)

Д-р Жервеиз Герстнер е един от най-уважаваните и търсени лекари в Ню Йорк. Д-р Герстнер е сертифициран дерматолог повече от 14 години, известен в световен мащаб за своя пионерски опит с лазерни процедури Fraxel®. Нейното умение с гама от лазери й позволява да работи като водещ експерт и лектор за това най-модерно лечение за възстановяване на кожата.

Dr. Glynis Ablon

Дерматолог и козметичен хирург

Добавките Viviscal са прекрасно допълнение към нашите ресурси при лечението на изтъняване на косата, както при мъжете, така и при жените. Това е добавка без лекарства, която ефективно насърчава съществуващия растеж на косата, ограничава косопада и прави косата на пациентите ми по-гъста.

Д-р Глинис Аблон е дерматолог и козметичен хирург и доцент в UCLA. Преди 16 години тя основава Института и изследователския център на Ablon Skin в Манхатън Бийч, където освен процъфтяваща медицинска и козметична практика, ръководи пионерски изследвания в дерматологичните продукти и процедури. Д-р Аблон е сътрудник на Американската академия по дерматология, Американската академия по липосукционна хирургия, Американското дружество за лазерна медицина и хирургия, и Американското дружество за дерматологична хирургия, докато е служител в Медицинския център на Провидънс Mary Medical Center и UCLA. Освен това, тя е медицински консултант на телевизионното предаване спечелило наградата „Еми“-  The Doctors , както и на „Entertainment Tonight“, „ABC“, „NBC“, „CBS“, „KCAL“ и „Lifetime“.

Dr. Joshua Zeichner

Специалист - козметични и клинични изследвания

„Комбинацията от [морскиекстракти, витамин С, цинк, биотин и ниацин във Viviscal насърчава тялото да произвежда по-здрава коса и по-плътни кичури. „

-Prevention

Д-р Джошуа Зейхнер е директор по козметични и клинични изследвания в дерматологията в болница Маунт Синай в Ню Йорк,  Експертното му мнение често се използва от медиите и той е редовно цитиран в национални списания. През 2015 г. беше удостоен с престижна награда Elle Magazine Skin Genius за иновативните си подходи в лечението на старееща кожа. Работата му е публикувана в топ списания по дерматология и той изнася лекции на международни конференции по дерматологи

Dr. Mark Epstein

Пластичен хирург

Д-р Марк Епщайн, препоръчва да се приемат добавки (като Viviscal), които съдържат аминокиселини – те могат да засилят синтеза на протеини и в крайна сметка – растежа на косата.

-Star

Д-р Марк Д. Епщайн е двойно сертифициран пластичен хирург от Американския борд по пластична хирургия и Американския борд по хирургия  с допълнителни квалификации по хирургия на ръката, в момента практикува в  Хопог Ню Йорк. Д-р Епщайн също така работи  като началник на клиника по пластичната хирургия в Центъра за хирургия на North Shore и е клиничен асистент по хирургия в Центъра за здравни науки на Ню Йорк.

Dr. Doris Day

Специалист - лазерна, козметична и хирургична дерматология

„Винаги търся клинични данни и наука зад продукта, който препоръчвам. Viviscal е страхотен … и съм много доволна от данните и с разликата, която виждам при моите пациенти.“

д-р Дорис Дей е сертифициран дерматолог,  специализиран в лазерна, козметична и хирургична дерматология. Тя е медицински педагог и много уважавана и търсена медийна личност. Пациентите й постоянно изпитват ползата от ангажимента й да поддържа, както своето академично, така и медийно влияние. Д-р Дей е клиничен доцент по дерматология в Нюйоркския университет в Лангон Медицински център. Успехът й в тази роля бе признат с наградата за всеотдайност и съвършенство в обучението по дерматология. Тази чест, заедно с продължителната й връзка с болницата Ленокс Хил в Ню Йорк, демонстрира, че д-р Дей е посветена на ученето през целия живот. Тя споделя знанията си, като редовно изнася лекции на национално и международно ниво.

Dr. Elizabeth Houshmand

Специалист - кожна и лазерна хирургия

„Три до четири месеца след прекаран COVID 19, виждам значителна загуба на коса при пациентите. Само няколко продукта, като Viviscal и ключовата съставка на Rogaine, са клинично доказани, че могат да възобновят растежа на косата. “

– NBC dfw

Д-р Елизабет Бахар Хушманд е двойно сертифициран дерматолог, специализирал в кожна лазерна хирургия и дерматологични грижи за пациенти със специален интерес към козметичната дерматология, лазерната медицина, акнето, косопада и мелазмата. Д-р Houshmand завършва бакалавърската си степен като президентски стипендиант от Нюйоркския университет и завършва медицинското училище с престижни клинични отличия. Днес тя е международен лектор, преподавател, автор и кореспондент в медицинските новини и международно признат лидер в козметичната дерматология.