+359 2 9438090 | +359 885 106481 info@viviscal.bg

VIVISCAL®

Какво представлява?

 

Viviscal® е цялостна и завършена стратегия в подкрепа на красивата и здрава коса, която всеки от нас желае. Гамата включва хранителни добавки и козметични серии, които  осигуряват уникална двуизмерна система за грижа за косата, свързваща най-доброто от двата свята. Viviscal® предлага научно валидирани продукти, които насърчават здравия растеж на косата, както отвътре, така и отвън.

ХРАНИЕЛНИ ДОБАВКИ

   Добавките Вивискал (за мъже и жени) са резултат от 25 години научни изследвания и развитие. Понастоящем марката е обсолютен глобален лидер в сегмента „здраве на косата“. Единствено добавките Вивискал съдържат революционният морски екстракт  AminoMar-С. 

Козметични продукти

Козметичната серия Вивискал (за мъже и жени) предлага научно формулирани премиум продукти, без парабени или сулфати, които ефективно насърчават здравословния растеж на косата отвън. Единствено продуктите Вивискал съдържат патентования комплекс Ana Tel ™. 

Днес Viviscal е един от най-разпознаваемите и доверени брандове  в категория „Здраве на косата“. Редакторите по „красота“, на водещите световни лайфстайл издания разглеждат продуктите на марката в повече от 150 публикации.

Като резултат на мащабната си научно-развойна дейност в едно с огромното доверие от страна, както на специалистите, така и на потребителите. Няма значима за индустрията награда, която марката да не е печелила многократно.