+359 2 9438090 | +359 885 106481 info@viviscal.bg

viviscal®

Как действа ?

 

Ако сте като милиони мъже и жени, Вашата някога пълна, гъста, блестяща и (смеем да го кажем) коса в младежки вид започна да изглежда скучна, безжизнена, суха и изтъняваща с напредване на възрастта. Има буквално безкраен брой лечения и продукти на пазара, които твърдят, че „поправят“ косата отвън. Но трябва да разберете фазите на растеж на косата и цикъла на растеж на косата, за да осъзнаете, че можете да поддържате по-гъста и по-здрава коса само отвътре.

По различни причини (възраст, стрес, хормони и други) организмът започва да отнема важните хранителни вещества от косата. Резултата е отслабване, чупливост и в крайна сметка, изтъняване. Ето защо от първостепенно значение в този  случай, е да се възстанови и поддържа, адекватното подхранване на космените фоликули. 

Косата расте от фоликула или корена, под кожата. Тя се „захранва“ от кръвоносни съдове в основата на фоликула, които й осигуряват подхранването, от което се нуждае за растеж. Между започването на растеж и изпадането си години по-късно, всеки косъм преминава през четири етапа: анаген, катаген, телоген и екзоген. Всеки косъм е в различен етап от цикъла на растеж.

 

Главата ви има около 150 000 космени фоликули. Около 80-90% от космите се намират във фазата на растежа по всяко време. През целия цикъл космите на главата Ви са в различни етапи на растеж и отпадане. По-долу ще намерите стъпка по стъпка ръководство за фазите на цикъла на растеж на косата.

 

1. Анаген (фаза на продуциране) – Фазата анаген или фаза  на растеж, обикновено продължава 2-7 години, а дължината на тази фаза определя дължината на нашата коса. ……

4. Екзоген (фаза на смяна) Това е част от фазата на покой, при която старата коса се отделя, а новата продължава да расте. Приблизително 50 до 150 косъма дневно, може да отпаднат в тази фаза. Това се счита за нормална скорост на косопад.

.

2. Катаген (Преходна фаза) Това е преходната фаза, която продължава около десет дни. По време на този етап косменият фоликул намалява по размер и се отделя от дермалния папила.

3. Телоген (фаза на почивка) Това е телогенната или почиваща фаза, която обикновено трае около 3 месеца. Около 10-15% от косата на главата ни е в тази фаза във всеки един момент. Докато старата коса почива, нова коса започва фазата на продуциране.

Растежът на косата и падането на косата се влияят от редица фактори, те обхващат широк спектър от емоционални състояния и начин на живот, включително ежедневен стрес, хормони, лекарства, възраст , наследственост, щети причинени от околната среда, свръх стилизиране и неправилно хранене.

Всеки един от гореспоменатите фактори (но не само), може да попречи на тялото ефективно да абсорбира основните хранителни вещества, от които се нуждае, за да поддържа здрава коса. Това, от своя страна, корелира с намаляване дължината на анагенната фаза и като резултат, косата става по-слаба и по-тънка след всеки цикъл на растеж.

От първостепенна важност е да гарантирате, че вашата диета е богата на специфични хранителни вещества, за да поддържате нормален, здрав растеж на косата. Ако космите навлизат твърде рано във фазата на покой, ще се появи засилен а-нормален косопад  и в резултат, силно изтъняване на косата.

За адекватното подхранване на косата, добрата диета е изключително важна. Хранителни вещества необходими на косата, идват от това което консумираме те навлизат в кръвообращението ни, и след това кръвта ни, доставя тези хранителни вещества по капилярите до дермалната папила, която подхранва нарастващата коса.

Вивискал удължава анагенната фаза от цикъла на растеж на косата,чрез своя уникален комплекс от ключови полизахариди (осигурени от мулти-патентования морски екстракт „AminoMar“) плюс важните есенциални мастни киселини, витамини и минерали. Добавката е клинично-доказана стратегия (без лекарства), която ефективно възтановява и поддържа пълноценното подхранване на космения фоликул, необходимо, за здрав растеж на косата, както при мъжете, така и при жените.

Важно е да знаете, че това, което се случва с тялото ви днес, няма да засегне косата утре. Необходими са няколко месеца, в зависимост от телогенната фаза на цикъла на растеж на косата, за да видите ефектите. Така че осигурете добро подхранване на космените си фоликули, намалете стреса и избягвайте използването инструменти за топлинен стайлинг, за да намалите увреждането на кичурите коса. Правилната грижа, през целия цикъл на растеж на косата, гарантира по-здрава, по-силна и по-плътно изглеждаща коса.

Добавките Viviscal за растеж на косата, подхранват космените фоликули отвътре в четири етапа. Потребителите могат да забележат разлика само за три или четири месеца.

 

Етап 1

Добавката, бързо и ефективно подхранва космените фоликули отвътре 

Етап 2

В този етап укрепва и насърчава растежа на съществуващата коса

Етап 3

Насърчава растежа на косата, която е забавила или спряла да расте

Етап 4

Косата е забележимо по-силна, по-здрава и по-жизнена

Само ДВЕ таблетки дневно !

Формулата  Viviscal е клинично доказана, че ефективно възстановява косата. Нашият подход, базиран на сериозната наука и постиганите реални  резултати от милиони потребители по света, ни правят надеждно и предпочитано решение за жени и мъже, вече повече 25 години.

В САЩ добавката за растеж на косата Viviscal e на първо място по продажби.* Вижте резултатите на реални Американски потребители и ще разберете защо 93% от клиентите на Viviscal биха го препоръчали на приятел. **

Плъзнете стрелките на изображенията в ляво или дясно с курсора на мишката, за да видите впечатляващата разлика, след прием на Вивискал.

Преди След

ДЕБИ

50 години

Преди След

КАЙТЛИН

20 години

Преди След

ГРАЦИЯ

20 години

* Въз основа на IRI данните от Nielsen САЩ AOC  L 52 седмици 12/30/17.  ** На база анкета на клиентите в САЩ (2011)